• Healing

 • Reiki- Energiek - Ontspanning - Balans

 • Een healing is een schoonmaak van de aura (het energieveld om iemand heen) en het energiesysteem in het lichaam.
  Om deze reden wordt het ook wel aura healing of energetische healing genoemd.

  Als een spiritueel wezen, ben je gemaakt van energie. Energetische healing houdt in dat er een stroom wordt gecreëerd door je aura, energie kanalen en chakra’s. Als je energie goed stroomt en gebalanceerd is, dan ben je in een staat van welzijn. Als je energie geblokkeerd is en je uit balans bent, dan is er een tekort aan welzijn, of is er sprake van ziekte. Energetische healing helpt je om deze stroom spirituele energie door je systeem te herstellen. Als je eigen energie vrij stroomt, dan kan je jezelf helen.

  Bij Reik In Je Energie kun je terecht voor een energetische healing, namelijk:

  Reiki behandeling
  Reiki is een spirituele heelwijze, gebaseerd op het gebruik van helende universele energie, en is in 1922 ontwikkeld door de Japanner Mikaou Usui (1865-1926). De letterlijke vertaling is ‘Universele levensenergie’, Rei (Universeel) en Ki (Levensenergie). Hierbij maak ik gebruik van diverse symbolen - afstand ,- mentaal, - kracht, - mastersymbool.

  Wanneer we mentale, emotionele en/of fysieke klachten hebben, zijn deze terug te vinden in ons energiesysteem.
  Als we ervan uit gaan dat alles energie is, en wijzelf dus ook bestaan uit energie, kun je ziekte en blokkades dus ook zo behandelen. We hebben stagnerende energieën, te weinig of te veel energie op bepaalde plekken in ons systeem. 


  Tevens is het mogelijk om een energetische healing op afstand of in mijn praktijk te ontvangen.

  Een aantal voordelen van energetische healing:

  • Mentale ontspanning: Het laat je ontspannen
  • Fysiek welbevinden: Het laat je warmte stromen naar pijnlijke plekken en gespannen spieren waardoor je lichaam kan herstellen.
  • Zelfvertrouwen: Het geeft je meer zelfrespect, zelfvertrouwen en een positieve kijk op jezelf. Je leert het perfectionisme in jezelf loslaten.
  • Meer openheid: Het geeft je hart een kans om open te gaan, reiki is levenskracht en liefde.
  • Ontwikkelen van spirituele beleving: Het leert je bewust en liefdevol leven, is zacht.